Yangın Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article



Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı ali direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır.

Binalarda sınırlı standartlarda mekân alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken özen edilmesi müstelzim en önemli öge ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin açıka düşmesidir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat öbür kapı imalatları üzere bileğildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın vakalarında insanların Yangın Çıkış Kapısı binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına usturuplu şiddetli kaliteli ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği tüm örgülarda en az Yangın Çıkış Kapısı 2 pare yangın çıkışı bulunması zorunludur. Ayrıca mimarilarda bulunacak nüfus sayısına ilişkilı olarak yangın merdiveni çıkış skorsı da arkaış gösterecektir.

Panik Durumunu Azaltma: Ani gelişen vakalar sonrasında insanlar panik evet ve bulundukları meydanı terk geçirmek ister. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle kolay kullanıma malik olan baplar sayesinde insanoğluın ürkü durumu azalır ve güvenli çıkış sağlanır.

Bu baplar yardımıyla ani gelişen durumlarda binadaki tahliye çalışmalemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı vazgeçme etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Katman nüshası: Binaların yamaç Yangın Çıkış Kapısı sayısı kapıların saykaloriı belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı yapılarda her katta bir adet evgin çıkış kapısı yer almalıdır. Mualla katlı bünyelarda katlar arasındaki geçişlerde bile baplar bulunabilir.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

kaynağı değmaslahattir]

Report this wiki page